Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відпочинком у заміському будинку з сім'єю, показавши, як її молодша донька Аліса катаеться на гіроскутері. Хейтери ж почали писати гидоти в бік артистки, вважаючи, що вона "жирує", тому Оля не стала мовчати, давши відсіч недоброзичливцям на відео.

"Я виклала відео – екранізацію майбутнього з гіроскутером і моїю Аліскою. І, знаєте, дивуюся комментам. Люди пишуть про те, що я зажерлась і все таке. Друзі, щоб жерти свій хліб, я даю 250-260 концертів у рік. Я працюю практично кожен день. Я не вилажу з машини і аеропортів, я не бачу дітей, я працюю 24 години на добу. Я утримую величезний колектив, я плачу величезні зарплати, я плачу великі податки. Щоб заробляти свої гроші, я пашу як довбана, гужова коняка. І ви б у моєму режимі не витримали б і місяця. Це абсолютно точно! Тому що якщо б ви витримали працювати так, як я, то ви б і жили як я. Розумієте? Припиніть рахувати чужі гроші, починайте заробляти свої!", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери ж взялися підтримувати артистку, закликавши не звертати увагу на неадекватів.

Чудові новини!Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.