Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряної дружиною. Так, і в цей раз Вова показав незвичайний знімок, на якому позує разом з Надею. Закохані відправилися в романтичну подорож у Мекку українських заробітчан Італію.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На фотографії видно, що прогулятися вулицями Італії Вова вийшов у забавних чорних шортах в білий горох і чорній кофті з сумкою через плече. За руку Дантес тримає дружину Надю Дорофєєву. Вона вийшла на прогулянку в довгому світло-коричневому платті з тапками і модною пов'язкою на голові. Її волосся зібране у недбалий пучок, а на обличчі в неї темні окуляри.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У підписі до фото Володимир Дантес написав: "Бачили італійське весілля. Чоловіки на шикарних костюмах і венсах, дівчата в бойовій розмальовці, не в макіяжі, а розфарбуванні. Цікавий факт, хоча це не факт, а наше припущення – італійцям (південцям) пасує вік! Чим старше вони стають, тим красивіше. Свої старі обличчя з @nadyadorofeeva будемо перевозити сюди, або винайдемо молодильні яблука".

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.