Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряною дружиною. Але в цей раз Вова показав незвичайний знімок, на якому позує без дружини. Як виявилося, закохані відправилися в романтичну подорож у Мекку українських заробітчан Італію.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На фотографії видно, що прогулятися вулицями Італії Вова вийшов у білих підкачаних штанях і чорній майці, поверх якої накинув світлу сорочку. Він зображений сидячи на порозі біля якогось будинку в оточенні зелені і квітів. А у підписі до фото Дантес розповів про чудовий відпочинок, який трохи зіпсувала морська хвороба.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.