Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряної дружиною. Але в цей раз Вова показав незвичайний знімок, на якому позує один під час серфінгу.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На новому фото Володимир Дантес з'явився перед камерою у спеціальному вбранні для серфінгу. Він зображений у момент катання на дошці, він повністю зосереджений і відмінно тримається на плаву. При цьому прихильники помітили соковиту попу Вови, яку добре видно на цьому фото. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію Вови. Однією з перших знімок чоловіка прокоментувала смайликами Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.