Відомий російський режисер Микита Міхалков приїхав на фестиваль "Таврида" в анексованому Криму на милицях. Як повідомляють місцеві ЗМІ, 73-річний кіношник зламав ногу.

Міхалков розповів про свою травму відвідувачам його двогодинного майстер-класу. Причина перелому поки що залишається невідомою, але, судячи з усього, режисер може самостійно рухатися.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що Міхалков є відкритим прихильником агресивної політики Кремля і соратником президента Путіна. Через його поїздки в Крим і неодноразових висловлювань про війну в Україні режисера внесли до списку осіб, яким заборонений в'їзд на територію нашої країни.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, Галкін вразив розкішним сімейним відпочинком з Пугачовою і дітьми.

Як повідомляв портал Знай.uа, прооперований Міхалков намагається встати на ноги.

Також Знай.uа писав про те, Квартал 95 жорстко висміяв Міхалкова.