У вівторок, 27 серпня о 19:00, на СТБ стартує другий сезон романтичного реаліті "Наречена для тата", у якому п'ять батьків-одинаків шукатимать кохання. Пропонуємо вам ознайомитися з першими трьома героями сезону.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Олександр Костріцин

Чудові новини!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

30 років, живе у Києві. Працює на підприємстві з виробництва протипожежних конструкцій, має свій бізнес. Виховує 9-річного Владислава.

Чоловік став батьком у 19 років, але його дівчина пішла до іншого. Олександр отримав можливість бачитися з дитини у будь-який час, але незабаром помітив, що колишня дружина почала зловживати алкоголем. Йому довелося забрати сина до себе.

Олександр розчарувався у жінках після розлучення, але хоче завести довготривалі стосунки заради сина.

Григорій Липовецький

42 роки, родом з Кривого Рогу, але останні 4 роки живе у Карміелі (Ізраїль). Працює на заводі з виробництва електроінструментів. Виховує двох доньок: 20-річну Марину та 14-річну Діану.

Григорій одружився у 21 рік і, за його словами, протягом 7 років сімейне життя складалося дуже добре. Однак з невідомої причини дружина Григорія загинула, залишивши йому двох дочок.

Чоловік утвержает, що хоче знайти дружину українку, адже ізраїльський менталітет сильно відрізняється від нашого.

Олексій Перин

33 роки, живе в Одесі, володіє студією краси, а також займається яхтовий бізнесом. Виховує шестирічного Кирила.

Олексій зустрів свою майбутню дружину в 25 років, і вже через півроку вони одружилися. За словами чоловіка, перші 5 років у пари були ідеальні стосунки, але з часом почалися сильні сварки. На даний момент подружжя в розлученні і займається спільним вихованням дитини.

Самотній батько хоче зустріти дівчину модельної зовнішності, яка буде йому довіряти.

Нагадаємо, шкідливі поради тим, хто мріє потрапити на "МастерШеф".

Як повідомляв портал Знай.uа, 10 фактів про новий сезон "Слідство ведуть екстрасенси".

Також Знай.uа писав про те, "Зважені та Щасливі" розповіли про прогрес шоу за 8 років.