Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала нове відео яке викликало безліч обговорень у мережі.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки
Показати ще

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На фотографії Регіна позує у весільній сукні, а поруч з нею її чоловік Влад Топалов. Цим знімком і постом під ним Тодоренко відповіла на привітання чоловіка з річницею. Адже напередодні Влад теж опублікував весільне фото зі зворушливими словами. Ймовірно, мається на увазі річниця, коли він зробив Регіні пропозицію. До речі, це сталося якраз в Італії. Пара розписалася у жовтні 2018 року, а вже влітку 2019 влаштувала пишне торжество.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.