Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила селфі з прогулянки, позуючи з маленьким сином Михайлом у відображенні будівлі. Так, артистка зізналася, що у неї почався важкий період, адже вона хоче, щоб малюк вже спав окремо.

"Зараз в проміжках між зйомками, секціями, гуртками, студіями ми зайнялися укладанням дитини в окрему кімнатку , тк за 9 місяців трохи втомилися спати всі разом. Я підтримую спільний сон, але коли справа стосується недосипу всієї родини , пора щось робити. Підгледіла у @irenaponaroshku консультанта зі сну і взялася за справу. Справа виявилася складніше , ніж я думала. Адже всі методики , які я практикую у вихованні дитини , - дуже м'які і вимагають терпіння і плавних маніпуляцій , щоб не травмувати дитину, і зробити все без стресу для неї. Я іду чітко відпрацьованим планом, але іноді хочеться просто дати груди, щоб не маятися півночі з вкладанням малюка.
З появою нашого первістка я трохи занурилася в психологію і зрозуміла, що ми , люди, так часто не бажаємо діяти , щоб досягти мети , а НАВПАКИ - вирішуємо нічого не робити, нарікаючи згодом на відсутність результату. Тепер я щодня намагаюся впоратися зі своєю лінню , а я скажу вам чесно, це дуууже непросто🤯, щоб подавати ефективний приклад маленькій людині!
Якщо ми не навчимо наших діток, їх обов'язково навчить суспільство, а нам потім жити з цим результатом)) Головне, щоб результат всіх нас влаштовував) ", - поділилася емоціями Тодоренко.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.