Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася яскравим подарунком від однієї з фанаток, яка доповнила її розкішне плаття патріотичними синьо-жовтими елементами. Варто нагадати, що артистка виступила на святі Дня Незалежності України 24 серпня, виконавши Гімн, однак багатьом не сподобався її білосніжний образ.

"#фантинаарт#тинакароль #tinakarol", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Ааа ,яка краса, чарівний малюнок,талант від Бога.😍💖🔥🌹🌷", "Яка краса !!!!! ♥️♥️♥️♥️♥️", "Ось це малюнок !😍😍😍краса♥️", "Шкода,шо на сукні власне не було таких квітів, бо форма була дивна", "Disney princess))😍😍", "Як красивоооо!!! 😻😻😻😻🔥 Нереально 😱🤩🌟", "Шалено красиво 😻".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.