Ангел Victoria's Secret 23-річна модель, зірка реаліті-шоу і молодша сестра знаменитої Кім Кардашьян Кендалл Дженнеробожнює привертати до себе загальну увагу, що успішно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Дівчина відома своїми епатажними витівками, а ще вона є однією з найдорожчих моделей світу.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Так, в цей раз у своєму Instagram Кендалл виклала спокусливе фото, яке завоювало серця мільйонів користувачів своєю красою, магнетизмом і сексуальністю. Дівчина знялася у пікантній фотосесії для модного бренду. Перед камерою Кендалл з'явилася у відвертому чорному боді, яке майже нічого не приховало, і в ботфортах на підборах. При цьому дівчина зображена у пікантній позі кішечки. Шанувальники не втрималися і почали коментувати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.