Ангел Victoria's Secret 23-річна модель, зірка реаліті-шоу і молодша сестра знаменитої Кім Кардашьян Кендалл Дженнер обожнює привертати до себе загальну увагу, що успішно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Дівчина відома своїми епатажними витівками, а ще вона є однією з найдорожчих моделей світу.

Так, в цей раз у своєму Instagram Кендалл виклала спокусливі фото і відео, які завоювали сердечка користувачів своєю красою, магнетизмом і сексуальністю. На фотографії модель з'явилася на огляд публіки в ніжному і світлому образі в рекламі. Як виявилося, модель стала обличчям рекламної кампанії кросівок бренду Adidas. На своїй сторінці в мережі Кендалл виклала фото і відео зі зйомок тієї самої реклами кросівок.

У цій публікації модель з'явилася в коротенькому білому топі без бретелей, і рожевій спідниці незвичайного фасону. Також на ній чорні колготки-сітка і, що найважливіше, ті самі кросівки, які вона рекламує. Волосся моделі розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. В коротенькому відео Кендалл згинається в неприродній позі, втім, як і на фотографіях зі зйомок реклами.

У підписі до посту Кендалл Дженнер розповіла, що приєдналася до бренду Adidas. "Don’t mind me #adidasSLEEK @adidasoriginals #createdwithadidas #adidas_Ambassador", - написала модель. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію моделі. Фанати засипають дівчину компліментами в коментарях і вітають зі співпрацею з відомим брендом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Кендалл Дженнер прийшла на світську вечірку "Оскара" без трусів. Такий наряд викликав жваві обговорення в мережі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.