Генеральний директор "Нового каналу" Олексій Гладушевський розповів деякі пікантні новини, а також поділився цікавими таємницями закулісного життя каналу.

Так, Гладушевський під час прес-брифінгу для журналістів розповів, які нові проекти буде запущено на телеканалі вже цієї осені. Серед 16 проектів, які будуть йти на телеканалі буде аж 7 прем'єр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Серед нових проектів Олексій відзначив одразу дві "Діти проти зірок" (ведучий Сергій Притула, діти змагаються з зірками в будь-яких талантах) і "Шалена зірка" (Ведуча Леся Нікітюк), зіркам будуть ставити різноманітні завдання, а в кінці вони повинні перевтілитися у свого кумира.

Розповів гендиректор і про дивний зв'язок між ведучими шоу "Хто зверху".

Особливе побоювання в свій час у керівництва каналу викликала зміна ведучих популярного шоу, адже Катерина Варнава задала дуже високий рівень напруги у неї з Сергієм Притулою був якийсь "хімічно-сексуальний рівень". Але, як виявилося пізніше, Нікітюк впоралася із завданням анітрохи не гірше популярної ведучої просто подарувавши глядачам інше бачення цього шоу, інший посил.

Нагадаємо, пікантний кадр з Ради збентежив українців: "Що я тут роблю? Говорили, буде весело".

Як повідомляв Знай.uа ваш чоловік - не Юлій Цезар, пам'ятайте: Педан вказав на помилку, яка зруйнувала тисячі сімей.

Знай.uа писав, Притула з "Голосу" згадав, як важка травма змінила його життя: "Довелося змиритися...".