Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив трепетне спільне фото з коханою дружиною, показавши, як парочка збирається на роботу. Так, артист розвіяв всі чутки про таємний роман Регіни з актором Маріо Касасом, у якого кохана нещодавно брала інтерв'ю.

"Мама з татом йдуть на роботу! ✅ мама - красуня! ", - зворушливо підписав Топалов. Фолловери залишилися в захваті: "Тато теж 🙂, ви дуже гарна пара.", "Дуже красива мама😍і пара 🔥😍", "Що правда, то правда! ❤️❤️❤️😍😍😍", "Мама красуня , а тато красень 💪", "Потяг 😸", "Тато теж нічого😊", "Ви обидва неймовірні!!!🙌❤️😍", "Яка Регінка красуня ! 🦋🤗".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.