Старший онук Алли Пугачової Микита Пресняков презентував пісню в своєму Instagram. Нову композицію оцінила і його знаменита бабуся.

На відміну від своїх знаменитих родичів, Микита Пресняков виконує свої пісні зовсім в іншому жанрі. У нього є власна рок-група Multiverse, з якою він разом записує пісні. У нього також була спроба розпочати гастролі, але з цим якось не зрослося. Тому Микита Пресняков, для додаткових грошових коштів, почав знімати кліпи для своїх колег.

Свою нову пісню під назвою "Statues" Микита презентував на своїй сторінці в соціальних мережах. Шанувальники були в приємному захваті. Алла Пугачова теж вирішила не відставати і залишила коментар: "Це дуже круто!!!" І, якщо судити за кількістю знаків оклику, то бабуся в захваті від творчості свого онука.

Коментатори навіть запропонували Микиті Преснякову представити Росію на наступному "Євробаченні", а також підмітили "що гени беруть своє".

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, раніше 70-річна Пугачова шокувала фігурою в прозорому топіку: "Мумія!"

Як повідомляв портал "Знай.uа" Галкін показав темну сторону Пугачової, такого не очікував ніхто: "Син заважав Аллі"

Також Знай.uа" писав, що Пугачову відправили в відлюдники: вульгарне іржання Примадонни добило фанатів, "Знахабніла стара"