Популярна українська виконавиця Ані Лорак, яка давно живе і працює в Росії, поділилася з підписниками пікантним знімком.

Провокаційне фото, на якому артистка позує в максимально короткому платті і грубій шкіряній куртці, з'явилося на її сторінці в Instagram.

"Такі теплі деньки.." написала співачка під фотографією

Всього за п'ять хвилин після публікації, пост артистки зібрав більше семи тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В коментарях шанувальники Лорак тут же засипали її компліментами. Крім цього, сміливий наряд, прихильники вважали зухвалим: "Каролін, вам точно скоро 41? Може 20?", "Яка красуня. Ідеальна! Кайфую від кожної вашої фотографії. І постійно не вистачає слів, щоб описати наскільки ви красива", "Кажуть, досконалості немає. А я її знайшла! І це Ви, люба!", "На стилі", "Яка шикарна...Фотографії просто бомба! Наша прекрасна Діва. Шалено люблю! Прекрасного настрою", "Кароліночка, ну, вже навіть не знаю, які слова підібрати, щоб описати вашу божественну красу".

Ані Лорак

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.