Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала нове відео яке викликало безліч обговорень у мережі.

Справа в тому, що Тодоренко провела зустріч з фанатами в одному з московських ТРЦ. Там вона влаштувалася на невеликому підвищенні, присівши на стілець з мікрофоном у руках. Регіна відповідала на питання фанатів і фотографувалася з ними. Але одна з маленьких фанатів обеззброїла зірку своєю безпосередністю, задаючи питання. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію зірки.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.