Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала в дуже незвичайному вбранні, кардинально змінивши стиль після нового роману з молодим 26-річним коханцем Єгором Глібом. Так, артистка позувала в жилетці Prada, масивних кросівках Balenciaga, спортивних штанях та синій футболці, засвітивши назви брендів крупним планом.

"На шляху до себе кращої. А як ви вдосконалюєтеся? 😘", - поцікавилася Лорак. Фанати лише розчарувалися: "Що це за рятувальний жилет з Титаніка🙄", "А чому без голови фото ?", "Колишній з Туреччини привіз?🤣🤣🤣", "Ну так видно що вдосконалюєшся, прадо мілано дешеві понти. 🙉🙉🙉", "Вже точно не брендовими речами. Книги, статті, цікаві наукові передачі.", "А можна стару Лорак??? Яка була раніше...", "Жилет у свого хлопчика взяла?".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.