Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить пікантний кадр, примірявши вбрання з власної колаборації "ANDRE TAN X ПОЛЯКОВА". Так, артистка позувала в екстра-коротких шортиках, і облягаючій толстовці, доповнивши образ масивними сережками і поясною сумкою.

"Друзі, ви все питаєте, де купити бейсболку, худі, сумку з нашої нової колекції «ANDRE TAN X ПОЛЯКОВА». Відповідаю: на гранд-шоу «Королева Ночі» у Львові, яке відбудеться ❗️вже в цю суботу ❗️на стадіоні «Львів». Буде багато розкішного мерчу! Вам він точно сподобається 😉 ", - прорекламувала Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Ля секс бомба", "Ну просто Зірка!!!", "Каєєф😍🔥❤", "СУПЕР КЛАСНА!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙌🙌🙌🌹🌺🥀🥀👏", "Красоточка👍👍", "Красуня 👍👍".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.