Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася в Сторіс коротенькими відео, позуючи на відомому фестивалі Comic Con, який проходив з 22-23 вересня в Києві. Так, дівчина приміряла рожеву перуку з каре замість звичного довгого волосся каштанового кольору, а також ельфійські вушка.

У ролику Маша запропонувала всім шанувальникам зустрітися і поспілкуватися з нею особисто. Варто відзначити, що Полякова-молодша поводилася дуже артистично, тому можна припустити, що дівчина така ж харизматична, як і її мама Оля.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.