Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео між зйомками шоу "П'ятниця з Регіною", озвучивши свій новий вірш. Так, артистку надихнув гель від інфекцій, а її заразливий сміх підняв настрій шанувальникам.

"Це відео знято НЕ на правах реклами, а просто тому що рима пішла 😆
У мені іноді прокидається Єсенін з його матюками віршами, тільки я нікому про це не розповідаю. Ось знімальна група має можливість іноді споглядати це мракобісся 🙈. ", - поділилася емоціями Тодоренко.

Власне, сам вірш звучить так:

"Я намажу несколько секций, Прямо там, где ворота инфекций, Ты приедешь ко мне с инспекцией, И у тебя случится эрекция!". Фолловери ж залишилися в захваті від харизми Регіни і засипали її компліментами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.