Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з інтерв'ю з Ксенією Собчак і ролик після яскравого концерту, позуючи з кращим другом модельєром Бичоллою і старшою донькою Євою. Так, артистка показала шалену енергію на своїх виступах, після чого відпочивала в гримерці, примірявши коротеньке блискуче плаття і золоті ботфорти.

"Енергія - це наше все 💡", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Справжня 👍😍👏 чудова 👌 розумію кожне слово 🤗", "Краса 👑Працьовитість 👑ТАЛАНТ 💛👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑Дякуємо за Вашу енергію 🌹🌹🌹", "Все інтерв'ю дивилася на одному дихання 😍 так цікаво слухати ❤️🙌", "Свєта, красуня👍. Так тримати!", "Все було іноді і без слів зрозуміло 👍 класне інтерв'ю 🔥 Нателла теж молодчинка, дуже сильна особистість 😊".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.