22-річна голлівудська зірка Кайлі Дженнер екстрено госпіталізована. Наймолодшу мільйонерку доставили в одну з лікарень Лос-Анджелеса.

При цьому знаменитість зізналася, що лікарям поки що не вдалося поставити точний діагноз. Заява шанувальникам Кайлі зробила в Twitter.

"Отже, як ви знаєте, я збиралася відправитися в Париж на показ Balmain на Тижні моди, щоб представити мою б'юті-колаборацію з Олів'є Рустеном. На жаль, я захворіла і не можу подорожувати. Мені дуже шкода пропускати це шоу, але я знаю, що можу бути там хоча б подумки завдяки моїй дивовижною команді і моїм друзям, які знаходяться в Парижі", повідомила Кайлі Дженнер своїм шанувальникам.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Фанатів шокувала новина про погане самопочуття знаменитості і вони в коментарях написали їй безліч побажань здоров'я і приємних слів. Деякі припустили, що мільйонерка може бути вагітна вдруге.

Нагадаємо, пустотлива Кайлі Дженнер облягла соковиті форми "леопардом".

Як повідомляв Знай. ua, подруга-зрадниця Кайлі Дженнер станцювала тверк в дірявих штанях.

Також Знай. ua писав, що соковита Кайлі Дженнер полізла в обійми гарячого красеня.