В новому випуску популярного шоу "Топ-модель по-українськи" на "Новому каналі" відбулася чергова чистка. Судді відправили в номінацію відразу двох найяскравіших учасниць - 16-річну Лізу і 22-річну Наталку.

Варто відзначити, що Ліза завалила два випробування, а Наташа - всі три. Причому, не завалити одне з випробувань Лізі вдалося завдяки Наташі, у якій вона вкрала ідею у конкурсі "Найдивніша поза".

Наташа зізналася, що за лаштунками репетирувала позу "місток", а Ліза побачила це і вирушила до Алли першою. 22-річній одеситці не вдалося більше нічого придумати і вона провалила завдання.

Під час випробування "Битва за життя" дівчатам довелося знімати look-буки одягу. Алла Костромічова зазначила, що Лізі вдалося виконати завдання набагато оригінальніше, тому додому в Одесу вирушила Наташа.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, суддя "Топ-моделі по-українськи" Соня Плакидюк потрапила під "кулю".

Як повідомляв портал Знай.uа, на шоу "Топ-модель по-украиски" влаштували масову чистку.

Також портал Знай.ua писав, учасниці "Топ-моделі по-українськи" не на жарт приголомшили Сергія Нікітюка.