Світ завмер в очікуванні другої частини фільму про чаклунку Маліфісенту. В Україні прем'єра фільму "Маліфісента: Володарка темряви" вийде 17 жовтня. А поки студія Disney показала процес перетворення голлівудської актриси Анджеліни Джолі, яка зіграла головну роль у картині, у Малефісенту.

Відповідне відео з'явилося на офіційній Instagram-сторінці студії.

Для ролі головної героїні Анджеліна Джолі повинна довгий час просидіти у кріслі гримера, тому що її риси обличчя дуже змінюють. Перш ніж постати на екрані у магічному образі, актрисі доводилося по кілька годин чекати, поки візажисти та перукарі зроблять свою роботу.

Відзначимо, що Анджеліна Джолі погодилася зніматися у другій частині Малефісенти тільки через те, що їй дуже подобається цей персонаж.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я люблю чаклунку. Вона моє альтер-его", - зізналася актриса в одному з недавніх інтерв'ю напередодні прем'єри фільму "Маліфісента: Володарка темряви".

Варто додати, що тривалість фільму становить майже дві години, 119 хвилин. Його режисером став Хоакім Роннінг, а Джолі, окрім головної ролі, виступила також продюсером картини.

За сюжетом, через п'ять років після подій в першій частині фільму Аврорі робить пропозицію руки і серця принц Філіп, після чого його мати намагається використати весілля, щоб назавжди розділити людей і фантастичних істот, поставивши під удар весь світ Маліфісенти.

Нагадаємо, Кардашьян або рідні діти: Анджеліна Джолі поставила Бреду Пітту жорсткий ультиматум, подробиці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак поставила те саме запитання, свої п'ять копійок вставив і Лазарєв: "Важливо не що, а з ким".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода сильно розлютилася на Лазарєва: "Поки він не вибачиться".