Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс забавне селфі в дзеркалі, позуючи перед концертом у Луцьку. Так, артистка приміряла рожеву перуку і облягаючий костюм з глибоким декольте, суцільно вкритий стразами, поки команда щось попраляла їй ззаду.

"Шо вони шукають?", - пожартувала Полякова. Варто відзначити, що Оліно шоу "Королева ночі" нещодавно зібрало свій перший стадіон у Львові, куди на виступ артистки прийшли подивитися більше 32 тис. глядачів. Її костюми завжди викликаючі, блискучі і відмінно підкреслюють нескінченні ноги, за що знаменитість не раз називали українською Леді Гагою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.