В домі композитора і співака Ігоря Ніколаєва почали відбуватися дивні речі. Про це розповіла його дружина Юлія Проскурякова своїм шанувальникам.

Жінка стверджує, що у будинку почали відбуватися дивні явища. Їх неможливо пояснити з точки зору здорового глузду, і при цьому вони не є плодом її уяви. На доказ своєї правоти Юлія навіть записала і опублікувала в соціальних мережах відео.

Проскурякова зазначає, що в їх загальному з Ніколаєвим будинку почав раптово безпричинно включатися світло, а предмети періодично рухаються самі по собі.

На відео в Instagram жінка показала, як келихи, які висять у спеціальних кріпленнях, б'ються один про одного без сторонньої допомоги. Видовище, як з фільмів жахів, супроводжується моторошним дзвоном.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Інсайдер з близького оточення зіркової родини розповів, що Юлія часто скаржиться на "чортівню", але як позбавитися від цього не знає. Більше того, джерело заявило, що вона підозрює, що відбувається причетна екс-дружина Ігоря Ніколаєва і нинішня кохана заслуженого Тарзана Росії – Наташа Корольова.

Можливо, стосунки в будинку Миколаєва та Проскуряковою не такі ідеальні, як вони показують шанувальникам. Інсайдери повідомляють про часті сварки і навіть те, що співак одного разу під час скандалу звинуватив дружину в зраді з її колегою по фільму "тілі-Тілі-тісто" Анатолієм Руденком.

Старі образи Королевою, яка дізналася про це, могли послужити причиною помсти і появі негативної енергетики в будинку Миколаєва та його нової сім'ї.

Нагадаємо, Наташа Корольова змусила думати про неї страшне.

Як повідомляв Знай. ua, Пугачова початку "підспівувати" в ресторанах.

Також Знай. ua писав, що Орбакайте закрутила таємний роман з Ніколаєвим.