Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила в Сторіс цілий Insta-звіт про те, як вони з Юрієм Горбуновим подорожували по Парижу. Так, артистка показала романтичну прогулянку, вечерю з видом на Ейфелеву вежу і розкішний номер готелю.

"Щасливі в Парижі", - лаконічно підписала один зі знімків Осадча. Варто відзначити, що сімейна парочка часто проводить вільний час разом. Наприклад, влітку Юрій і Катерина відпочивали в Одесі та Туреччині з їх маленьким сином Іваном.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.