Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний кадр, відправившись у Париж, Франція. Так, артистка приміряла сірі джинси, шкіряну куртку, леопардовий светр і кепку, позуючи біля кам'яної скульптури "Людини слухаючої".

"Ну шо ви там?)", - лаконічно поцікавилася Полякова. Фолловери почали засипати Королеву Ночі компліментами: "Не впізнала вас 😄", "Богиня💋", "Вогонь 🔥☺️👍😉", "Чарівна блондинка", "Гарно виглядаєте.😘", "боже, як же ви прекрасні", "Як цукерочка", "Яка солоденька". Варто відзначити, що в Париж також прилетіли Катя Осадча, Леся Нікітюк та Ані Лорак.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.