Українська дівчина з Херсона змогла змусити голлівудського актора Тома Круза посміхнутися. Це сталося під час візиту знаменитості в Україну.

Під час прогулянки по Києву наші земляки зробили справжній сюрприз Тому Крузу. Група "B&B project" виконала саундтрек до фільму "Місія нездійсненна". При цьому дівчина з Херсона грала на бандурі.

"Фантастика", - прокоментував Том Круз неймовірний сюрприз.

При цьому посмішка не сходила з обличчя голлівудського актора впродовж всього виконання. Після виконання він подякував музикантів, і зазначив, що це було дуже несподівано, приємно і фантастично.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Відомо, що зірка Голівуду вже встиг побувати в Києві, Львові та Одесі. В Україну актор прилетів на власному літаку, вартістю 28 мільйонів доларів.

Нагадаємо, Том Круз "взявся за штурвал".

Як повідомляв Знай. ua, "шпигунські ігри" Тома Круза у Львові потрапили на камеру.

Також Знай. ua писав, що Тому Крузу "закрили" в'їзд в Запоріжжі.