Вийшов трейлер документального фільму "Із закритими очима" про Децла, а прем’єра самого фільму запланована на 7 листопада. Стрічка присвячена життю і кар’єрі співака Децла, справжнє ім’я якого Кирило Тлумацький.

У фільмі покажуть початок кар'єри музиканта, його сім'ю та останні роки життя. Також у стрічці використані архівні інтерв'ю самого Децла.

Про Децла зняли документальний фільм

Режисером документального фільму, присвяченого життю Децла, став журналіст Роман Супер. Фінансування стрічки відбулось за допомогою краудфандінгу. У підсумку творцям фільму "Із закритими очима" вдалося зібрати 3,7 мільйона рублів.

Про Децла зняли документальний фільм

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

У зйомках фільму, присвяченому пам’яті Децла, взяли участь батько Кирила Олександр Тлумацький, його мати Ірина Тлумацька, а також музиканти і друзі Кирила. На зворушливих кадрах рідні та близькі репера згадують початок його творчого шляху, непрості відносини музиканта з матір'ю, а також останні роки життя.

Кирило Тлумацький помер 3 лютого у віці 35 років після виступу в клубі "Пош" в Іжевську. Причиною смерті стала гостра серцева недостатність.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Децла сховала сина від родичів

Як повідомляв портал "Знай.ua", у сина Децла відберуть спадщину

Також "Знай.ua" писав, що з'явилися результати судово-медичної експертизи, яка прояснила причини смерті Децла