Російська співачка Юлія Плаксіна, яка брала участь в українському "Х-фактор", виступила на окупованих територіях "ЛДНР" на День вчителя. При цьому перед виступом у своєму профілі в Instagram вона вирішила висловитися про те, що "у музики немає політики".

"Отримую велику кількість повідомлень про те, чому ж ми, співаки і музиканти, вибираємо ворожу територію для виступів! Продовжую відповідати, дорогі мої люди, слухачі, шанувальники! У музики немає політики, музику люблять усі, вона життєво необхідна всім нам! Це прекрасно, коли музика об'єднує і руйнує кордони наших засмічених думок! Я за музику і мир", — написала вона і додала.

Крім того, Плаксіна додала досить стандартні думки про те, що "політики самі розберуться" і що "ми, прості люди, до кінця не знаємо, як воно там відбувається".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У коментарі під постом співачки розвилась палка дискусія. Користувачі писали, що Юлія неправа, адже важко уявити, щоб під час Другої світової війни радянська співачка відвідувала нацистську Німеччину. Вони також стверджують, що не можна залишатися поза політикою, приїжджаючи на окуповані території.

Нагадаємо, Melovin дав слушну пораду занадто відкритим людям.

Раніше Знай.ua повідомляв, учасниця "Х-фактора" хотіла підкупити Данилко поцілунками.

Також Знай.ua писав, учасника "Голосу країни" після перемоги накрила важка депресія.