Американська знаменитості, зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян недавно прибула на свою історичну батьківщину Вірменію. 38-річна модель похрестила в церкві дітей і виступила на технологічному конгресі в Єревані. Під час події її попросили прокоментувати, як вона ставитися до герцогів Сассекськиї Меган Маркл і принца Гаррі.

Так, за словами Кардашьян, незважаючи на те, що королівське подружжя все частіше миготить у скандальних новинах, вони змінюють світ на краще.

"Ніхто не може бути ідеальним. Ні я, ні вони. Я не знаю таких ідеальних людей. Я їх люблю і ціную той факт, що вони приваблюють таку увагу до важливих змін, які повинні відбутися. Вони дійсно захоплені цими речами. Вони змінюють світ", - заявила Кардашьян.

Як відомо, днями принцу Гаррі довелося подати до суду на таблоїд Mail on Sunday через цькування Меган Маркл. Він звинувачує британську жовту пресу в публікації недостовірних матеріалів про герцогиню і виривання з контексту. Основна претензія у позові представлена до публікації переписки Меган з її батьком Томасом. Принц Гаррі вважає, що таблоїд її спотворив.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, Кейт Міддлтон зустрілася з найбагатшою людиною світу.

Раніше Знай.ua повідомляв, у мережі порівняли обручки сестер Міддлтон і Алізе Тевене.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл і Кейт Міддлтон, принци Вільям і Гаррі почали боротьбу з депресією.