Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить пікантний чорно-білий кадр, позуючи лише в облягаючому чорному боді з глибоким декольте і коротенькій шкірянці. Так, артиска засвітила не тільки струнке тіло, але і поскаржилася, що набрала в Італії цілих три кіло. Варто відзначити, що в сонячній країні Регіна ні в чому собі не відмовляла і навіть з'їла цілий кілограм морозива.

"#послеРодов прийшла у форму 💪🏻, але після подорожі до Італії знову набрала 😂+3кг
Сьогодні побачила нову модель plus-size #victoriassecret і вирішила , що мені терміново необхідно зайнятися своєю фігурою!!!! 😉. Я захоплююся такими людьми , як @ali_tate_cutler , яка виглядає чудово, незважаючи на свої обсяги(все підтягнуте і пружне). Мені здається, саме такими мають бути дівчата , які топлять за #bodypositive !", - поділилася думками Тодоренко. Фолловери не пройшли повз, захоплюючись тілом молодої мами.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.