Старша донька Пугачової нарешті зможе вільно зустрічатися із коханим чоловіком, про відносини з яким співачка начебто мріяла багато років. І хоча, за чутками, почуття були взаємними, стосункам перешкоджала категорична позиція матері Крістіни – Алли Пугачової.

Примадонна російської естради свого часу виступила проти стосунків доньки та набагато старшого за неї чоловіка. Саме тому закохані стільки років не могли побудувати близькі відносини. Обранцем Орбакайте став близький друг Алли Борисівни композитор Ігор Ніколаєв.

Ігор Ніколаєв

З оточення Алли Пугачової відомо, що Ігор Ніколаєв завжди любив Крістіну і, незважаючи на шлюби, чекав, коли зможе бути разом з коханою жінкою. Оскільки минулі відносини Орбакайте не були вдалими, Пугачова нарешті дала "зелене світло" цим стосункам.

Повідомляється, що Орбакайте було лише 12 років, коли виникла перша іскра між нею та Ніколаєвим. Тоді Пугачова була категоричною та припинила будь-які зустрічі доньки з Ігорем Ніколаєвим. Пізніше у кожного з них складалося своє окреме життя: шлюби, батьківство.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Алла Пугачова та Крістіна Орбакайте

У Ігора Ніколаєва є дві доньки, а у Орбакайте – два сина і донька. Місцева преса повідомляє, що саме через відновлення стосунків Ніколаєва з Орбакайте у нього виникли негаразди з дружиною Юлією Проскуряковою – пара перестала разом виходити у світ.

Крістіна Орбакайте та Ігор Ніколаєв

В оточенні Пугачової підтверджують, що Крістіна Орбакайте змінилася і просто розквітає на очах. Крім того Ігора Ніколаєва та Орбакайте часто разом бачать в будинку Пугачової та на зіркових тусовках.

Нагадаємо, раніше Сергій Соседов зробив скандальну заяву щодо зовнішності, репертуару і поведінки Примадонни

Як повідомляв портал "Знай.ua", старша донька Пугачової Крістіна Орбакайте показала архівне фото

Також "Знай.ua" писав, що показали, як виглядали в одному віці Орбакайте і Пугачова