Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила трепетне селфі, позуючи в вінку з жовтих листочків на голові. Так, артистка вибрала для теплої осінньої прогулянки київський ботанічний сад, примірявши яскраво-червоне платтячко і білі кеди.

"Якщо у вас є вільна година, ідіть в найближчий парк, там казково!", - поділилася радістю Осадча. Фолловери залишилися в захваті: "Фото з листям... Що може бути атмосферніше❤️", "Миленька !!)", "Леді-осінь ❤️", "Дійсно, осінь-прекрасна пора! А взагалі в будь-яку пору Чудово, якщо на душі i в сім'ї i все добре!", "Красуня💗💗💗", "Так щиро і красиво😍🍁", "Так ось вона яка осінь)))👍🔥😀".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.