Голлівудський актор і зірка комедійного серіалу "Як я зустрів вашу маму" Ніл Патрік Харріс переніс операцію після відпочинку у Хорватії.

Американський актор Ніл Патрік Харріс, добре відомий глядачам за роллю Барні в серіалі "Як я зустрів вашу маму", змушений був лягти під скальпель хірурга. Життю та здоров'ю зірки нічого не загрожує, але у нього було серйозне запалення.

В особистому акаунті 46-річного актора в Інстаграм з'явилося кілька нових фото. На одному з них Харріс в лікарняному одязі і з крапельницею в руці.

Як розповів сам актор у коментарі під фото, два місяці тому він відпочивав у Хорватії. Плаваючи у морі Харріс напоровся рукою на морського їжака. Рана почала гноїтися і не заживала, тому лікарям довелося вдатися до хірургічного втручання.

"Більшість голок від їжака я витягнув сам, але дві ніяк не витягувалися, почалося зараження. Виявилося, вони прокололи сухожилля на руці. Завдяки талантам доктора Дена Полатча і його команди я знову офіційно здоровий. Єдиний недолік - носити масивну фіксуючу пов'язку. Але, незважаючи на це, я як і раніше вважаю, що морські їжаки дуже смачні", - написав актор під опублікованими кадрами з лікарняної палати.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, у мережу просочилися фото з палати онкохворої Заворотнюк

Як повідомляв портал Знай.ua, хейтери зацькували до смерті корейську співачку Соллі

Також Знай.ua писав, Ірина Білик втратила батька.