Вже найближчим часом відбудеться прем'єра нового кліпу відомої вкраїнської співачки Насті Каменських. Має назву пісня "Elefante". Про це йдеться на офіційній Instagram-сторінці артистки.

Як відзначається, спочатку прем'єра пісні відбудеться на популярному світовому шоу, а потім і з'явиться на Youtube-каналы Каменських.

"Вже через кілька годин відбудеться світова прем'єра мого нового кліпу "Elefante" ексклюзивно на наймасштабнішому ранковому телешоу світу " Despierta América - Show ". А вже взавтра прем'єра кліпу відбудеться на моєму youtube-каналі NKofficial!", - йдеться у повідомлені.

Зауважимо, що деякі фанати скептично до цього віднеслися, та жартують: "Подія мені. Візьму відгул, мабуть".

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в cторіз розкішні фото, показавши, як відпочиває з коханим чоловіком Потапом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.