Популярна американська модель, бізнесвумен, блогерка і багатодітна мати Кортні Кардашьян прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу. Дівчина активний користувач Instagram, де зібрала величезну аудиторію, яку частенько радує яскравими постами про своє життя. І цей раз не став винятком – красуня показала пікантне фото, на якому приміряла ангельські крила.

Так, перед камерою Кортні Кардашьян з'явилася у білому комплекті білизни з поясом для панчіх, а за її спиною величезні білі крила. Волосся моделі зібране у красиву зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото вона написала слово "Ангел", але цьому багато хто не вірить, адже знімок занадто відвертий. Фанати не змусили себе чекати і почали коментувати фото зірки.

Нагадаємо, Кортні Кардашьян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.