Стало відомо, що в мережі оприлюднили повне відео скандальної постільної сцени з відомою російською актрисою, дружиною знаменитого коміка Гаріка Харламова Христиною Асмус з фільму під назвою "Текст".

Христина Асмус

Так, ця сцена вийшла настільки відвертою, провокаційною і реалістичною, що користувачі вже встигли порівняти її з порно.

Христина Асмус

"Якщо мене запитають, дивилася я порно, то я відповім, що мої передплатники теж... Скільки заплатили Асмус?" — прокоментували відео.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що відома російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус поділилася розкішним кадрами з червоної доріжки, примірявши елегантний образ.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменита російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус захопила новим стильним чином, а шанувальники засипали її компліментами.

Також портал Знай.ua писав, що популярна російська актриса і дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус показала фото з ванною і поскаржилася на втому.