Досить тривалий час фанати чекали хоч якоїсь конкретики від сім'ї акторки і зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк. Подруга і партнерка по сцені Петра Чернишова Тетяна Навка виступила перед ЗМІ з офіційною заявою.

Так, напарниця Чернишова підтвердила, що Заворотнюк насправді бореться з раком. Інформація розміщена на сайті "Навка шоу".

Слід підкреслити, що весь колектив Navka Show щиро підтримують свого колегу Петра Чернишова, а Заворотнюк бажають швидкого одужання.

Також відомо, що вже 10 листопада відбудеться показ шоу "Червоненька квіточка" і всі зібрані гроші передадуть на підтримку актриси та інших жінок, які також борються з онкологією.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Показати ще

Також у колективі підкреслили, що вони не сумніваються в тому, що завдяки спільним зусиллям обов'язково подолають всі негаразди і незабаром фанати побачать актрису з її променистою посмішкою.

Нагадаємо, що в ЗМІ з'явилася інформація про те, що одна з пацієнток медичного центру, де проходить лікування Заворотнюк поділилася з журналістами тим, в якому стані знаходиться в даний момент актриса.

Як повідомляв портал Знай.ua, в інтернеті з'явилися фотографії чоловіка Заворотюк Петра Чернишова, який ще влітку призупинив гастрольну діяльність через хворобу дружини.

Також портал Знай.ua писав, що Заворотнюк пішла на поправку і зараз проходить курс реабілітації у приватній клініці на Рубльовці в селі Жуківка в РФ.