Відомий танцівник Євген Кот, який зараз бере участь у проекті "Танці з зірками", зізнався, як його дружина реагує і не ревнує до партнерки по танцполу. Про це він розповів у коментарі Каті Осадчій для "Світського життя".

Танцюрист розповів, що він намагається закохається в Ксенію Мішина. Такі почуття можуть дуже допомогти на паркеті, щоб додати в танці більше пристрасті.

Кіт розповів, що його дружина Наталя Татаринцева відноситься до всього що відбувається з великим розумінням і не відчуває ревнощів. Вона навіть приїжджала на перші ефіри, щоб підтримати Євгена, однак тепер вона перестала з-за того, що їй постійно говорять про можливий роман Євгенія з партнеркою.

Актриса Мішина Ксенія розповіла, що вона особисто знає дружину свого партнера і відчуває до неї повагу. Крім того, вона зізнається, що це прекрасно, що Наталя розуміє, що таке проект і що до мистецтва не варто ревнувати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"В мене постійні майданчики, нові партнери, я навчилася себе контролювати. Є певні правила", – розповіла Ксенія.

Нагадаємо, партнерка Остапчука по "Танцях з зірками" Гвоздєва зважилася на відверте зізнання.

Як повідомляв Знай. ua, Олена Кравець вдалася до магії напередодні нового ефіру "Танців з зірками".

Також Знай. ua писав, що суддя "Танців з зірками" Чапкіс заговорив про свою таємну любов.