Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала українських шанувальників несподіваною новиною - виявляється, артистка приїхала в Київ, щоб вести популярне шоу "Танці з зірками". Так, артистка стала ведучою зіркового балкона, примірявши коротеньке оксамитове плаття синього кольору і високі блискучі ботфорти. Варто відзначити, що Регіна живе і працює в Москві разом з чоловіком Владом Топаловим і маленьким сином Михайлом, проте часто навідує батьків в Одесі.

"Палітра емоцій на шоу «Танці з зірками» зашкалює! Дякую @tanci1plus1 і @zavaduk за запрошення вести такий відповідальний ефір! Останній раз прямий ефір я вела 9 років тому! Сьогодні було дуже хвилююче і одночасно драйвово!
Юра, Тіночка, ви неймовірні @gorbunovyuriy @tina_karol ❤️
Всім артистам і танцюристам величезна подяка за таке божевільне шоу і адреналін!!! До зустрічі в наступному сезоні 😍, а раптом пощастить) 🙈", - поділилася емоціями Тодоренко.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.