Легендарну французьку актрису Катрін Деньов терміново госпіталізували в Парижі.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на французьке видання Le Parisien. Зазначається, що 76-річна актриса знаходиться у дуже важкому стані та потребує інтенсивного обстеження.

У ніч на середу, 6 липня, Катрін Деньов госпіталізували в паризьку лікарню після того, як вона відчула себе погано.

Пізніше стало відомо, що у Деньов стався ішемічний інсульт. Про це повідомило видання Agence France Presse, посилаючись на інформацію сім'ї актриси. Відзначається, що актрисі стало погано під час зйомок фільму De Son Vivant в Парижі. Зйомки тимчасово зупинили.

Катрін Деньов, фото reuters

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сім'я Деньов повідомила, що актриса пережила "дуже обмежений" ішемічний інсульт, який викликається зменшенням притоку крові до мозку.

В якому стані зараз знаходиться зірка, залишається невідомим.

Кетрін Деньов є легендою французького кінематографу, яку часто називають втіленням французької жіночості. Її прозвали ″крижаною дівою″ через вишукану, тендітну красу та витончену манеру,

Прославившись після виходу в 1964 році фільму "Шербурзькі парасольки", музику до якого написав відомий композитор Мішель Легран, Деньов дуже швидко стала провідною актрисою не лише у Франції, а й міжнародною зіркою кіно.

Катрін Деньов в Шербурзьких парасольках, фото Getty Images

Нагадаємо, легендарна Катрін Деньов стала почесною гостею Одеського кінофестивалю.

Як повідомляв портал Знай.ua, Катрін Деньов і Деббі Харрі запалили на ювілейному показі "Денної красуні".

Також Знай.ua писав, Анджеліна Джолі повністю оголилася перед фотографом.