Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставляла дивний пост, де прощалася з кимось зі свого близького оточення, не уточнюючи, з ким саме. Після загадкового фото в пресі почали ходити чутки про те, що артистка більше не буде співпрацювати зі своїм продюсером і кращою подругою Нателлою Крапівіною, адже в інтерв'ю з Ксенією Собчак Світлана зізналася, що у них зараз "важкий період". Втім, чутки вирішила спростувати сама Нателла, виставивши трепетні кадри з Лободою. Можливо, подружки нарешті помирилися, а може і зовсім не сварилися.

"живи спокійно країна!!🤫😂
@lobodaofficial ❤️", - лаконічно підписала Крапівіна. Фолловери не пройшли повз: "Так, тут у всіх газетах, що Ви кинули свого артиста!!! 😁😁😁", "Обожнюю 😂👏", "❤️Кращі))) 😂👏", "Обіймає з такою любов'ю❤️милі сваряться, тільки тішаться😍", "Слава богу⭐💐Не кидайте Свєту⭐вона без вас не зможе", "Розвіюємо чутки😂😍", "наші Улюблені❤️❤️❤️❤️❤️", "Ну слава богу!!!😂😂😂🌼🌼🌼", "Як я рада, що помирилися 🤗", "Ну все,кінець чуткам🤞❤️".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.