Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила яскраве фото, відвідавши презентацію нової колекції H&M і Джамбаттисти Валлі, яка відбулася у Києві, в Особняку Полякова. Так, артистка приміряла розкішне червоне плаття, доповнивши образ стильним беретом.

"Гарячий світський тиждень.", - лаконічно підписала Осадча. Фолловери залишилися в захваті і засипали Катю компліментами: "Дуже красиве вбрання❤️", "Яка гарна ❤️😍", "Катерина вам личить цей образ 🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Катя, як завжди, неперевершена 🔥🔥🔥💐💐💐💐💐", "Дуже красиво", "Красуня!!!😊🌹🌹🌹👏", "Як завжди - на висоті❤️".

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.