Увечері в неділю, 10 листопада, медики медичного проекту "Я соромлюсь свого тіла" продовжать боротися за здоров'я громадян.

Так, 16-річний хлопець здивує лікаря Катерину Безвершенко запущеною формою конглобатних вугрів, а пацієнтка Лариса Канівець повідає про досить незвичайну залежність.

Я соромлюсь свого тіла, СТБ

16-річний Дмитро Пономаренко вже зовсім втратив надію жити звичайним підлітковим життям. Практично усе тіло хлопця вкрите гнійниками і шрамами від попередніх запалень. У нього вже запущена форма конглобатних вугрів, через що він соромиться виходити на вулицю, а також у Діми немає друзів. Хлопець цілими днями сидить вдома і грає в комп'ютерні ігри.

Слід зазначити, що подібного випадку на проєкті ще не було.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Більш того, на глядачів чекає масштабний експеримент по темі "Слух". Ведуча проєкту Катерина Безвершенко підніме багато хвилюючих тем: від причин втрати слуху до небезпеки навушників.

Нагадаємо, що вийде новий випуск шостого сезону шоу "Я соромлюся свого тіла". У ньому буде самий унікальний випадок за всю історію програми. Жінка страждає важкою хворобою, однак її називають "жертвою пластики".

Як повідомляв портал Знай.ua, на прийом до Катерини Безвершенко прийде Мар'ян Кунчик, чия історія пробирає до тремтіння. Хлопця підпалили живцем за те, що він захищав дівчину.

Також портал Знай.ua писав, що лікар-гінеколог та експерт проєкту "Я соромлюсь свого тіла" на телеканалі СТБ Людмила Шупенюк відповіла на найбільш хвилюючі питання про інтимне здоров'я жінок.