Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила пікантне чорно-біле фото, лежачи на ліжку в спальні. Так, артистка виглядала досить сумною, раптово заговоривши про розлучення і охололі почуття.

"...Якщо любов, то вся без залишку, якщо штамп в паспорті, то неодмінно з любов'ю. Які ви в мене молодці! Теж вважаю, що потрібно брати все і не задовольнятися чимось одним. Не розмінювати себе на шлюб поза любові.
А от буває так, що люди вже не люблять одне одного, але все одно не розлучаються. Іноді через матеріальні вигоди, але частіше через дітей.
А ви змогли б через дитину наплювати на почуття і жити з нелюбою людиною?" - поцікавилася Білик. Фолловери не пройшли повз, проте деякі переживають, що в особистому житті Ірини не все добре.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.