Український телеведучий, шоумен Сергій Притула полюбився глядачам не лише за розум і дотепні жарти. Українцям імпонує наполегливість і сміливість Притули, для якого приїхати підкоряти столицю з 50 $ в кишені — справа легка і проста. Для Сергія не є жодною проблемою пройтися в туфлях на високих підборах з десятком піц в руках, а зламана нога не є приводом для скасовування зйомок і концертів.

Однак, все-таки є речі, які лякають телезірку. У програмі Нового каналу ″Діти проти зірок″ Сергій Притула чесно зізнався в одному зі своїх страхів.

Виявляється, улюблений українцями телеведучий боїться брати участь в гонках на карті. Про це він розповів перед індивідуальним батлом по картингу, в якому змагалися 7-річний Лука Федоренко і співак Ivan NAVI.

″Чесно вам сказати, хлопці, може ви будете сміятись з мене, а може ні, я ніколи в житті не їздив на карті. Я боюся. Знаєте, чого?″, - заінтригував Сегій.

″Швидкості?″ - припустив Ivan NAVI.

″Ні. Просто коли сідаю в карт, колінами закриваю вуха і нічого не чую. Я і так погано бачу, а ще й не чую. От тоді мені стає страшно″, - зізнався Сергій.

Маленький учасник баттла Лука Федоренко, призер чемпіонату України з картингу, переможець змагань в Португалії лиш розсміявся, почувши слова ведучого.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, Притула пояснив, як відрізнити справжнього чоловіка від "фальшивих"

Як повідомляв портал Знай.ua, Притула розповів, що здатне перетворити суворого чоловіка на "плюшевого ведмедика"

Також Знай.ua писав, Притула звернувся до Зеленського через справу Гандзюк