Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантне селфі в дзеркалі домашньої вбиральні, позуючи в чорній спідній білизні і приспустивши спортивні штани. Так, артистка засвітила струнку фігуру і масивні груди, проте думки шанувальників розділилися.

"Morning, guyzzzzzzz (Доброго ранку, друзі)", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери не пройшли повз, проте відреагували по-різному: "Тільки Я в першу чергу подивився на Старий Айфон ??", "Труси на шию.", "Сексі !!!;)", "Вау😍🔥🔥🔥🔥", "Шикарно виглядаєш!!!👍👍👍🔥🔥", "А на унітазі слабо?", "Супер фігура сексі 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Вогонь яка Красуня💓💓💓💓", "Штани потрібно підтягнути".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.