Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила несподіване селфі зі спортзалу, кардинально змінивши стиль. Так артистка зробила коротку стрижку досить давно, а на цей раз пофарбувала волосся в сміливий зефірно-рожевий колір.

"Всім 🌸 😘", - лаконічно підписала Луценко. Фолловери залишилися в захваті, не пройшла повз і співачка Віра Брежнєва: "Як мені подобається!!!", "А мені подобається ! Цікавий колір", "Класно! Хороша з будь-якою стрижкою і в будь-якому кольорі! 🔥", "Клаааас!💝", "Ви дуже гарна💖💖💖", "Доця мабуть в захваті)", "Ви просто WOW!💗", "💕💕💕Дуже круто", "Фантастика👍", "Ще потрібен єдиноріг💐", "Фея 🧚‍♂️", "Супер!) Як завжди взагалі 😊".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", тож вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.